Un tràiler s’accidenta a Blanes, es rebenta el dipòsit de gasoil i el conductor acaba detingut

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un camió de gran tonatge amb remolc va patir un accident ahir a la tarda a l’Avinguda Europa de Blanes, on va xocar contra un dels fanals de la via, de 12 metres d’alçada, arrencant-lo de la seva base.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el fanal va acabar quedant trabat sota el vehicle, que el va arrossegar diversos metres. Tot plegat va provocar que es rebentés el dipòsit de gasoil del camió.

Després que un ciutadà avisés a la Policia Local de Blanes, fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues patrulles de la Policia Local Blanes, així com Protecció Civil i els Bombers de la Generalitat. El consistori calcula que es van vessar entre 600 i 800 litres de combustible.

Segons informa el consistori, durant tot l’operatiu es va tancar la circulació al tram afectat de l’Avinguda d’Europa, i es van repartir diversos sacs de sepiolita perquè absorbís el gasoil.

Paral·lelament, la Policia Local de Blanes va intentar contactar amb l’empresa responsable del camió, amb seu a Polònia, amb resultat negatiu.

Segons informa l’ajuntament, durant les diligències del cas, la Policia Local de Blanes també va demanar la col·laboració de la Unitat de Trànsit dels Mossos d’Esquadra perquè realitzessin la lectura del tacògraf del camió, i així poder disposar de les dades necessàries per a la formulació de l’atestat. El conductor del vehicle, un ciutadà d’origen ucraïnès, finalment va quedar detingut després de negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Aquest matí ha passat a disposició de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes pel seu posterior trasllat a seu judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics