Retorn al confinament comarcal a partir d’aquesta propera mitjanit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els casos de nous contagis a Palafolls es mantenen

Després del relaxament de mesures en vigor durant la Setmana Santa, el Govern català ha decidit endurir de nou les restriccions per fer front a la pandèmia.

Segons el govern, la decisió es pren davant d’una situació epidemiològica que ha empitjorat, segons les darreres dades, i que farà que es torni al confinament comarcal per a tothom a partir d’aquesta mitjanit, i que es mantindrà en vigor cada dia, de dilluns a diumenge. D’aquesta manera, doncs, els palafollencs i palafollenques, siguin o no d’una mateixa bombolla de convivència, ja no podran sortir de la comarca si no és per motius justificats.

Alba Vergés és la consellera de Salut.

A Palafolls les dades es mantenen similars. En tota la setmana passada es van detectar 11 nous casos de coronavirus, els mateixos que la setmana anterior. Les dades a Malgrat, amb 18 casos nous o Tordera amb 10, es mantenen molt similars a fa 15 dies.

De tota manera, el Govern considera que la situació és preocupant per l’augment de la variant britànica del coronavirus i també perquè encara no es poden notar els efectes que haurà tingut l’obertura de les restriccions per Setmana Santa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics