Blanes comença a preparar el 34è Concurs de Murals de Sant Jordi entre els alumnes del municipi

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha donat ja el tret de sortida de l’edició d’enguany del Concurs de Murals de Sant Jordi. La d’aquest any és l’edició número 34 d’aquest certamen, que en el seu format original s’ha estat allotjant al Passeig de Mar o en espais alternatius de la vila quan plovia. L’any passat, amb l’arribada de la pandèmia, va caldre replantejar la proposta, fent-ho de forma telemàtica, a través d’Instagram. Enguany, però, s’ha apostat per portar el concurs als mateixos centres blanencs, on els alumnes podran pintar els seus murals.

Segons ha informat el consistori blanenc, durant aquests dies s’han estat repartint aquesta setmana els plafons de cartró ploma on els escolars hauran de realitzar les seves respectives creacions. El concurs s’adreça a un total de 1.600 infants i joves.

Del 23 d’abril al 23 de maig, tots i cadascun dels treballs participants, a banda dels guanyadors, es podran visitar a la Sala d’Exposicions de la Casa Saladrigas de Blanes, on quedaran exposats. El concurs està adreçat als alumnes de tercer a sisè de primària dels 10 centres educatius de la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics