125 estudiants de Palafolls faran activitats per “fer poble”

Institut Font del Ferro de PLF.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ajudaran a entitats i a l’Ajuntament en diferents tasques dins el programa “Fem Poble”

Des de fa uns cursos, els alumnes de 4t d’ESO han de fer el que es coneix com a serveis comunitaris. Es tracta de 10 hores que els estudiants han de dedicar a activitats en benefici de la comunitat, normalment vehiculades per entitats o institucions.

L’actual situació pandèmica, però, ha obligat a repensar el funcionament habitual d’aquests serveis comunitaris i a través de l’Ajuntament, els 125  alumnes de 4t d’ESO de Palafolls dedicaran aquestes 10 hores a donar suport telemàtic a la promoció de la cultura, a les entitats i a la promoció de la participació i involucració al nostre municipi. El nom que rep el projecte és Fem Poble. Ho explica Montse Casado coordinadora pedagògica de l’Institut Font del Ferro de Palafolls.

D’aquesta manera els alumnes ajudaran a diferents entitats del poble a fer els cartells, logotips, tríptics o vídeos promocionals de les seves activitats. També donaran un cop de mà en fer bases de dades o a a fer recursos per a festes o celebracions.

En aquest sentit entitats com l’esplais, els gegants, l’Acep o diferents Associacions de veïns del poble es beneficiaran d’aquests serveis comunitaris.

Una de les primeres tasques que faran aquests joves estudiants tindrà a veure amb la celebració del Sant Jordi al nostre municipi, en la que hi prendran part activa en la promoció i en l’elaboració de recursos, juntament amb aquesta emissora.

Aquestes tasques estan avaluades pel centre educatiu ja que estan relacionades amb diferents matèries que es donen des de l’institut.

El Fem Poble té un doble objectiu, a banda de resoldre els serveis comunitaris intenta que els joves del poble s’acabin involucrant amb els projectes de voluntariat i de participació ciutadana del nostre municipi

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics