URGENT

La Policia Local vigilarà el compliment del confinament comarcal

Compartiu aquesta història

Durant la Setmana Santa es van interposar 25 sancions per diferents incompliments

Ahir dijous les diferents policies locals i els Mossos d’Esquadra es van reunir per tal de dissenyar el desplegament que faran els cossos de seguretat per controlar les noves restriccions a la mobilitat per intentar aturar el coronavirus.

Des d’aquesta passada mitjanit torna a estar en vigor el confinament comarcal, el que vol dir que, en el cas dels palafollencs, no podem sortir dels límits del Maresme.

El nostre municipi, al ser població limítrof amb una altra comarca serà punt s’especial atenció i el cos local de policia ja avança que hi haurà controls sobretot a la carretera d’accés a la Costa Brava, la b682, per tal de fer complir amb la nova normativa. A més la Policia Local de Palafolls es coordinarà amb la de Blanes alhora de controlar els vehicles a la zona on es canvia de comarca.

Miguel Angel Marín és el Sotsinspector de la Policia Local de Palafolls.

Des del cos local ja s’ha advertit un relaxament amb les restriccions en vigor per evitar contagis.

En la setmana santa passada es van posar 25 sancions relacionades amb les mesures anticovid. Segons Marín n’hi ha de tota classe; des de no portar la mascareta (obligatòria des de fa mesos), a no respectar el toc de queda nocturn o, una de les prohibicions en vigor fins ahir,  viatjar més d’una bombolla al vehicle fora de la comarca.

El confinament comarcal que ha entrat en vigor avui té una previsió de 10 dies, pel que s’allargarà, d’entrada, fins el 19 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics