Prop d’un centenar d’actes aixecades a Blanes per incompliment de les restriccions anti-Covid

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Des del divendres 26 de març, amb l’inici de la considerada com a primera fase de l’operatiu de les vacances de Setmana Santa, i fins el passat dimarts 6 d’abril –encara festiu a Blanes-, la Policia Local d’aquesta ciutat veïna ha aixecat prop d’un centenar d’actes per haver-se saltat les mesures anti-Covid.

Segons concreta el consistori, han estat un total de 94 actes, de les quals 39 corresponen a festes il·legals o bé a l’incompliment d’alguna normativa aplicada en establiments privats. En el primer cas, 24 de les sancions es van aixecar el passat diumenge 4 d’abril, després de desallotjar un grup de persones que, segons informa l’ajuntament, es trobaven bevent i escoltant música a l’aire lliure en un descampat prop del riu Tordera. En el cas dels establiments, el consistori indica que s’han aixecat prop d’una desena d’actes per incompliments de l’horari d’obertura o bé per superar l’aforament màxim permès.

Aquest cap de setmana, el primer amb confinament comarcal de nou en vigor per a tothom, la Policia Local de Blanes es coordina amb el cos de la Policia Local de Palafolls per dur a terme els controls de la mobilitat, especialment en el cas de municipis limítrofs entre comarques, com és el cas del nostre municipi i la ciutat veïna de Blanes, pertanyent a la comarca de la Selva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics