Obren un procés participatiu sobre el model turístic del Maresme

Sant Pol de Mar. Costa Barcelona Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha obert recentment un procés participatiu per tal de conèixer l’opinió del sector turístic i dels residents maresmencs sobre el model de turisme de la comarca; una iniciativa que s’emmarca en el procés d’elaboració del Pla Estratègic de Desenvolupament Turístic del Maresme.

Segons han informat els seus impulsors, el pla s’acabarà de redactar al mes de juny, i té per objectiu detectar oportunitats de creixement i aprofitament dels recursos, sectors i activitats existents al Maresme, tot plegat amb la finalitat de “generar un posicionament únic i diferenciat de la comarca que afavoreixi la seva promoció a l’exterior”.

Segons informa el consorci, aquest pla estratègic consta de quatre fases -analítica, estratègica, operativa i de gestió, seguiment i presentació-, i és a la primera d’aquestes fases on s’emmarca el procés participatiu. Aquesta iniciativa, que es manté activa fins el mes de juny, inclou un cicle de Converses amb el sector turístic i també una enquesta per internet, l’enllaç de la qual trobareu al web d’aquesta emissora, www.radiopalafolls.cat. El qüestionari vol conèixer la percepció que tenen les persones residents a la comarca dels atractius del seu municipi, així com opinin sobre el model turístic que s’hauria de promoure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics