El Juvenil de futbol guanya, mal inici del Sots-25 de bàsquet i victòria pel primer equip de futbol sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip Juvenil de Segona Divisió del CD Palafolls jugava aquest passat dissabte contra el Cal Aguidó de Blanes al Palastàdium Lluís Moner, en el primer cap de setmana amb presència de públic a les graderies palafollenques.

El partit va acabar amb un resultat de 2 a 1 favorable al Palafolls, amb dos gols de Joan Orea i Jaume Bel als minuts 15 i 33 de la primera part; un primer temps que acabaria encara amb el gol del 2 a 1 dels blanencs al minut 44. Amb la victòria d’aquest dissabte, els palafollencs són sisens de la classificació amb 6 punts.

Menys fortuna van tenir els equips de l’Infantil de Segona Divisió, que va perdre 1 a 11 contra el Sant Celoni, i el Benjamí de Primera Divisió, que va caure per 3 a 5 a casa contra el Racing Blanenc.

En bàsquet, la mala sort també va acompanyar a l’inici de competició de l’equip del Sots 25 del CB Palafolls, que viatjava fora de casa dissabte per enfrontar-se al Bàsquet Arbúcies. Els palafollencs van perdre 91 a 48, en un partit amb domini constant dels locals.

En pàgina de futbol sala, el cap de setmana ha deixat una victòria per 6 a 3 per l’equip de Primer Divisió del San Luis, que rebia el Font Coberta al Palauet aquest dissabte. Després d’aquesta victòria, l’equip és tercer amb 7 punts a la lliga, els mateixos que el segon classificat, el Blanesport 83.

Per la seva banda, l’equip de Segona Divisió Femení va caure a casa contra el Vilamajor per 1 a 4, i el Juvenil de Primera Divisió va empatar a 2 a la pista del Sant Julià de Ramis ahir diumenge.

D’altra banda, l’equip Aleví de Divisió d’Honor, que venia de guanyar a la pista del Palau Solità i Plegamans, ha acabat perdent aquest cap de setmana a casa del Ripollet per 5 a 0.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics