Restriccions de mobilitat a l’entrada de Blanes per la construcció d’una rotonda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui comencen les obres de construcció de la nova rotonda situada a la principal via d’entrada a Blanes; el carrer Anselm Clavé. Aquesta carrer, que neix a la rotonda dels focs incorporarà una rotonda a la seva cruïlla amb l’Avinguda de l’Estació. L’inici de la primera fase dels treballs comportarà diverses modificacions en la circulació, així com en el transport urbà al voltant d’aquesta zona.

La principal afectació és que es tallarà la circulació en un dels dos carrils del tram de l’Avinguda de l’Estació així que el trànsit procedent de la zona industrial direcció a Lloret es desviarà pel Carrer Barcelona. El motiu, més enllà de les obres de la rotonda és que s’ha d’enderrocar part de l’edificació de l’antiga nau de Can Navinés.

Un altre canvi que entra en vigor avui afecta la Línia 4 de transport públic de viatgers, que quedarà temporalment anul·lada. El servei passarà a fer-se a través de la Línia 1, que allargarà el seu actual trajecte i, enlloc de finalitzar com fins ara a l’Estació d’Autobusos, continuarà fins arribar a l’Estació de Tren.

D’altra banda, també es reforçarà la Línia 1, que tindrà un previsible augment del nombre de viatgers, amb un vehicle mes per atendre aquest  increment de demanda. Més endavant, quan comenci la segona fase de les obres, caldrà afegir-hi encara més modificacions en el trànsit rodat i el transport de viatgers, sempre d’acord amb l’empresa del transport urbà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics