Can Batlle es reuneix amb els polítics locals per continuar traçant el nou Pla Local de Joventut

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El local jove Can Batlle de Palafolls continua fent passos endavant per elaborar el nou Pla Local de Joventut, l’eina que ha de guiar a l’hora d’impulsar polítiques que afecten els i les joves del municipi.

Aquest cop, unes setmanes després de reunir-se amb entitats juvenils i d’haver-ho fet també abans amb tècnics municipals, la tercera taula celebrada aquest dilluns a la tarda s’ha fet amb els representants polítics de Palafolls.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Can Batlle, explica que la trobada d’ahir va servir per conèixer la visió de la part política del nostre municipi sobre la situació actual dels joves.

Després d’aquesta reunió es tancarà la fase de diagnosi del procés d’elaboració del Pla Local de Joventut, i s’entrarà llavors en la fase del disseny, en què es traçaran ja les línies estratègiques per impulsar el pla.

La intenció, segons afirma Muñoz, és que el nou pla estigui enllestit entre finals del proper mes de maig i principis del mes de juny, amb la voluntat que es pugui ja utilitzar aquest estiu.

Un cop s’aprovi, el nou Pla Local de Joventut de Palafolls tindrà una vigència de quatre anys, i vol ser un full de ruta que marqui l’acció de l’àrea de Joventut en tots els àmbits que afecten els i les joves del municipi, bé sigui en l’educatiu, el laboral, el d’oci o el de l’habitatge, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics