URGENT

Palafolls impulsarà un projecte a peu de carrer per escoltar els joves

Compartiu aquesta història

Seguint l’estela del que han tirat endavant també altres municipis del voltant, com recentment s’anunciava des de Malgrat de Mar, l’Ajuntament de Palafolls ha iniciat el procés de creació del servei d’intervenció social al medi obert.

Es tracta d’un equip d’educadors de carrer que es desplaçaran als llocs públics, com places o parcs, on es reuneixen els joves, amb l’objectiu de parlar amb ells sobre els seus neguits i necessitats, d’escoltar-los i donar-los suport emocional en l’actual situació de pandèmia.

En parla Susanna Pla, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquest dimarts, la Junta de Govern local aprova tirar endavant amb el concurs públic per tal de posar en marxa aquest servei.

La intenció del consistori, que ja avança que el projecte encara està en fase inicial, és poder iniciar-lo de cara a l’estiu. De moment, es considerarà una prova pilot amb la previsió de durada d’un any.

Fa poques setmanes, l’Ajuntament de Malgrat de Mar va anunciar també la posada en marxa d’aquest servei per entrar en contacte amb els joves del municipi i poder-los donar suport emocional i orientar-los durant de la situació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics