Detenen a Palafolls un home que no havia retornat a la presó després d’un permís ara fa 4 anys

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser aquest passat dilluns, quan agents del cos van detenir a Palafolls un home que no havia retornat a la presó després d’un permís, ja fa quatre anys. Segons informa el cos policial, el detingut acumula més de 40 antecedents policials per delictes contra el patrimoni i estava fugat del centre penitenciari de la Roca del Vallès des del 2017.

Segons el cos, la investigació policial va permetre localitzar el fugitiu amagat en una casa de luxe que havia ocupat il·legalment, i que estava situada en una urbanització aïllada de Lloret de Mar.

Segons la policia, l’home feia poques sortides de l’immoble, i quan ho feia conduïa un vehicle a gran velocitat i prenia moltes mesures de seguretat, com ara no parar mai el motor del vehicle o donar diverses voltes a la zona on es volia aturar, per tal d’assegurar-se que l’indret era segur i que no hi havia presència policial. Segons afirmen els Mossos, quan l’individu detectava alguna patrulla o algun control policial no dubtava en fugir a gran velocitat amb el vehicle de manera que posava en risc la vida dels policies i la resta d’usuaris.

En un operatiu establert el dia passat dilluns 12, els agents van poder localitzar el fugitiu en un carrer del nostre municipi, aturat a l’interior del vehicle que conduïa, i va ser finalment detingut.

D’altra banda, també aquesta setmana els Mossos han detingut un altre home, de 35 anys d’edat, per quatre ordres judicials de detenció vigents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics