URGENT

Surt a licitació l’ampliació del CAP de Salut de Malgrat

Compartiu aquesta història

És un projecte de 3.3 milions d’euros i que durarà prop de dos anys i mig

Feia molts mesos que el projecte estava aturat, però Salut ha ha decidit licitar ja les obres de rehabilitació i ampliació del centre d’atenció sanitària de Malgrat de Mar.

Així doncs es busca l’empresa que haurà de fer els treballs per dotar de més serveis i consultes el centre sanitari malgratenc. És un projecte de 3.3 milions d’€ que pagarà la Generalitat que acabaran per construir una segona planta al centre per oferir més atenció a la població, no només de Malgrat sinó també de Palafolls, ja que segons explica Jofre Serret, regidor d’urbanisme i salut de Malgrat, es preveu que algunes proves diagnòstiques que ara es fan a l’Hospital de Calella, com ara radiografies, es puguin fer en aquest nou CAP.

De tota manera, un cop adjudicades les obres, es preveu que els treballs durin entorn als 2 anys i mig ja que el centre no tancarà portes, sinó que s’aniran habilitant espais i movent els serveis per continuar atenent a la ciutadania.

Alçat de la façana principal del CAP`de Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat celebra la licitació de les obres, ja que recorda que és una ampliació molt demandada, però lamenta que s’hagi assabentat per aquesta emissora i no per la Generalitat de l’inici d’aquest procés.

El CAP de Malgrat forma part de l’Àrea Bàsica de Salut de Malgrat i Palafolls i és el de referència pels palafollencs en cas d’urgències nocturnes durant l’estiu, l’únic període que és obert a les nits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics