Cervesa solidària amb la Fundació Aspronis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir es va presentar a Malgrat la cervesa Cor de Blat. Es tracta d’una cervesa artesana de l’empresa malgratenca Sant Roch i que per cada ampolla que vengui destinarà 20 cèntims directament a la  tasca d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Aspronis

I justament les persones del servei ocupacional d’aquesta entitat a Malgrat han participat en l’elaboració de l’etiqueta de la cervesa, amb l’estampació d’espigues sobre paper, mentre que el centre especial de treball  ha ajudat en el manipulat del pack col·leccionista, quel conté cinc cerveses Cor de Blat, dues xapes, una etiqueta nova per als col·leccionistes, i el got exclusiu de  St Roch.

Per tot plegat el director general de la Fundació Aspronis, Francesc Durà, afirma sentir-se content no només pel benefici solidari de la cervesa, sinó també per la visibilitat que aconseguiran el col·lectiu que atén Aspronis.

Cor de Blat és una cervesa inclusiva i apta per a tothom, incloent-hi les persones celíaques. Tot i ser de blat en un 60%, pel seu procés d’elaboració, el resultat és una cervesa sense gluten.

Aquesta cervesa solidària conté autèntica malta de blat  provinent de la zona d’Stuttgart i també s’hi han utilitzat llúpols alemanys. Té 4,8 graus, un color groc tèrbol, aroma de plàtan madur, sensació cremosa i esponjosa en boca i un final sec i refrescant.

Igor Puig, responsable de la cervesa malgratenca Sant Roch, afirma que han volgut potenciar un projecte solidari del mateix territori.

La Fundació ASPRONIS disposa de les seves oficines centrals, el Servei d’Inserció Laboral en empreses, el Servei Ocupacional d’Inserció i el Centre Especial de Treball al polígon Can Patalina de Malgrat de Mar. En conjunt, a la comarca de la Selva i al nord del Maresme, ASPRONIS atén persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies en diferents serveis com la llar residència Pinya de Rosa a Palafolls, actualment en obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics