Una barbacoa provoca un incendi a Blanes, sense ferits, cremant parcialment un cotxe, una casa i vegetació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Els fets van tenir lloc ahir diumenge al vespre, quan pels volts de les 7 la Policia Local de Blanes va començar a rebre trucades alertant d’una explosió als afores de la ciutat, entre els barris de Mas Florit i Mas Cremat.

La detonació que van escoltar els veïns van ser dues petites bombones de butà que van explotar després que el foc d’una barbacoa a l’aire lliure es descontrolés i encengués troncs i els dos recipients de gas, que van fer sortir disparades peces de llenya. Això va fer que el foc es propagués més fàcilment cap a un cotxe que hi havia estacionat a prop, el qual va quedar parcialment calcinat, igualment com va passar també amb la casa i la zona boscosa de la part posterior de l’habitatge on s’estava fent la barbacoa.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, el foc va ser de petites dimensions i va ser extingit en poc més d’una hora després de la intervenció d’efectius dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i efectius de la Policia Local de Blanes i Malgrat, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics