URGENT

Malgrat destina prop de 200.000€ per asfaltar carrers

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha tret a licitació una nova campanya D’asfaltat de carrers amb la que vol actuar en fins a 11 vies del municipi. En total preveu destinar 192.000€ a aquesta actuació i, en cas de baixada de preu en l’adjudicació, el sobrant econòmic també es destinaria a asfaltar altres vies del municipi.

 D’entrada es preveu que aquesta primavera s’actui en carrers principals com en el lateral l’Avd Costa Brava, una de les principals vies d’accés al municipi,  així com en els carrers Canigó, Segre, Joan Esquena, Sant Elm, i trams concrets dels carrers Zenobia Camprobí, Girona, Abat Oliva, Joan Maragall, i Folch i Torres.

Segons la licitació seran uns 2.2 km de vies reasfaltades.

En cas que l’empresa adjudicatària contempli una baixada de preu, el sobrant es destinarà a completar l’operació d’asfaltatge en d’altres vies del municipi com l’av Sanllehi, la principal via del polígon de Can Patalina, el camí de la pomareda o els aparcaments de Can Rierola o de plaça Catalunya 

Un cop adjudicada les obres, l’empresa tindrà tres mesos per realitzar els treballs en les 11 vies, pel que és probable que les tasques d’asfaltatge s’allarguin durant l’estiu.

La licitació està oberta i les empreses poden presentar fins a principis de maig. Després es farà l’adjudicació pel que els treballs no començaran fins almenys a finals de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics