Nou augment de casos de coronavirus a Palafolls

Test de detecció ràpida de la COVID-19 - Foto: Jarun Ontakrai
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’han detectat 17 casos nous en l’última setmana

Segons el nou recompte de contagis detectats en l’última setmana a Palafolls es constata un nou augment de casos. En tota la passada setmana es van detectar 17 nous casos de covid19, el que suposa 4 casos més que la setmana anterior. 

En les últimes setmanes el nostre municipi està experimentant un lent però sostingut creixement de casos.  A mitjans de març es detectaven 3 casos setmanals, gairebé sis vegades menys que els que es van detectar la passada setmana.

També augmenten a Malgrat de Mar, on s’han contagiat 13 persones en l’última setmana, una més que una setmana abans, a Santa susanna passen de 2 a 4 , mentre que a Tordera la davallada és considerable. Fa dues setmanes es van detectar 19 casos nous de coronavirus per 8 detectats en els últims 7 dies.

Tot i aquest augment de proves diagnòstiques positives, l’augment és lluny del que s’esperava després de la Setmana Santa.

Casos a la zona en l’última setmana

Als centres sanitaris de la zona també augmenten els ingressats per coronavirus. En l’última setmana s’han comptabilitzat 4 nous ingressos.

Actualment hi ha 29 persones ingressades a centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són13 persones a l’Hospital de Calella i 16 a l’Hospital de Blanes. 

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 152 punts (20 punts menys que fa una setmana)  i l’RT també ha baixat fins el 0,83.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics