Detingut un home a Pineda acusat de tràfic de droga

Foto: Mossos d'Esquadra
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos van detenir divendres passat un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Pineda, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues.

Segons expliquen fonts policials, pels volts de les 10 del matí els agents  van aturar un vehicle al carrer de la Cierva de Pineda. Al cotxe hi viatjava un home i la seva parella i els mossos sospitaven que ell es dedicava al tràfic de droga.

Durant l’escorcoll del vehicle els investigadors van localitzar diferents compartiments de fabricació casolana al maleter. Dins d’aquest espai l’arrestat portava amagades 54 bosses amb 12 quilos de cabdells de marihuana i 4 quilos d’haixix. A banda, també portava diferents pots amb una substància inhibidora de l’olor.

Segons calcula la policia, les substàncies comissades tenen un preu aproximat de 93.000€ en el mercat il·lícit.

Davant les evidències detectades pels agents, l’home va quedar detingut  com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i l’arrestat  va passar dissabte a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar qui va decretar la llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics