Llibres amb regust palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta diada també es pot apostar per llibres amb cert toc local. És que entre els llibres que es poden trobar avui hi ha novetats editorials relacionades amb el nostre municipi. 

El primer és el que ha editat el Casal d’Homes de Palafolls i que recull una 30a de relats escrits per palafollencs i palafollenques. El llibre es titula “Quan em vaig despertar a Palafolls, la meva cita del Tinder encara era allà” i es pot trobar a les llibreries del nostre poble.

David Alenyà, del Casal d’Homes de Palafolls es mostra content amb el resultat de la iniciativa i destaca la qualitat dels relats recollits al llibre.

Una altra novetat editorial és la que presenta el professor de l’escola Mas Prats, Rafael Moldero, que ha escrit la seva primera novela, “En la Salud y en la enfermedad”, on tracta sobre l’epilèpsia a partir de la seva pròpia experiència.

Un llibre que es pot trobar per internet i en llibreries especialitzades.

Per últim, Josep Ballesteros, un assessor de l’Ajuntament de Palafolls, té a les seves espatlles una llarga trajectòria poètica.Ha publicat recentment el llibre de recull poètic “L’univers l’inventen les empremtes dels amants” que tanca la trilogia iniciada fa 7 anys amb El teu nu té la violència d’un Déu creador (2014) i La bellesa és el bes entre la ment i el món (2017) i que continua girant entorn a les relacions interpersonals.

Ballesteros assegura que escriure és una necessitat vital.  

Són tres propostes amb regust palafollenc per aquesta diada de Sant Jordi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics