URGENT

L’Oficina de Recaptació de la Diputació obrirà a principis de maig

Compartiu aquesta història

Fa dos anys i mig que es va tancarl’oficina del carrer Major.

Gairebé dos anys i mig després, el proper dia 3 de maig el nostre municipi tornarà a tenir una oficina de Recaptació Tributària de la Diputació. Al desembre del 2018 l’oficina que hi havia al costat de Bankia va tancar sense previ avís i informant que era un tancament provisional. 

Durant aquest temps les gestions s’han hagut de fer des de l’oficina ORGT de Malgrat de Mar o, arran de la pandèmia, de forma telemàtica.

Així és la nova ORGT de Palafolls.

Després de mesos de negociació, la Diputació tornarà a obrir una oficina des d’on es tramitaran la majoria d’impostos i multes locals. La nova oficina serà dins el mateix edifici de l’Ajuntament i després d’unes reformes que han canviat la fisonomia de la planta baixa del consistori. Allà s’hi ha habilitat un espai nou d’oficines per a les dues persones que treballaran en aquesta oficina que es preveu que es posi en marxa el proper dia 3 de maig.

Aquesta oficina s’encarrega de totes aquelles gestions relatives al pagament dels tributs municipals que estan delegats a la Diputació com són l’IBI, Escombraries o Guals entre d’altres. Per a qualsevol qüestió referent als tributs municipals, cal adreçar-se a aquesta oficina un cop reobri al maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics