URGENT

El Govern defensa la discrepància però condemna les actituds incíviques

Compartiu aquesta història

Ahir diumenge a la tarda, l’equip de govern municipal va emetre un comunicat a través del seu web i les seves xarxes en el que demanava paciència als palafollencs, mentre es buscava una alternativa (que ja hem conegut avui) al tancament de la piscina municipal.

El comunicat recorda que la decisió de no obrir la piscina ha estat complexe, complicada i alhora madurada pel sobrecost que té el servei per culpa de la pandèmia, que el govern va situar en uns 35.000€ més, i per raons de manteniment i obres urgents a realitzar a la instal·lació. Segons explicaven dijous des del govern cal fer obres al vas de la piscina així com en els conductes d’aigua i la sala de màquines.

Pintada apareguda a la façana de la piscina. RP

El comunicat va sorgir, sobretot, després de detectar accions incíviques i vandàliques aquest cap de setmana, com pintades a les parets de la piscina o altres actes vandàlics en el domicili particular de l’alcalde.

La primera tinent d’alcalde de Palafolls,  Susanna Pla, recorda que governar implica prendre decisions complicades i defensa la defensa de criteris diferents, però condeman i lamenta els fets vandàlics de les últimes hores. En aquest sentit, la primera tinent d’alcalde, assenyala als instigadors que afavoreixen aquestes accions, sense especificar quins. Pla demana responsabilitat

El govern està “sorprès” que després del ple on s’han aprovat 250.000€ en ajudes a empreses i famílies colpejades per la covid, s’organitzi aquesta campanya contra la no obertura de la piscina

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics