URGENT

Principi d’acord amb el Solfina com alternativa a la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Encara s’ha de detallar com es realitzarà la col·laboració

Quan dijous es va anunciar que la piscina no obriria enguany, el govern palafollenc ja va informar que estava buscant alternatives per oferir als palafollencs, i avui ja s’ha anunciat que l’Ajuntament ha arribat a un acord amb el restaurant Solfina de Palafolls per tal de gaudir de la seva piscina com a alternativa.

De moment només s’ha anunciat un principi d’acord i no s’han donat més dades relatives a preus, horaris o normes generals d’utilització d’aquesta instal·lació, però sembla clar que l’ús serà compartit amb el propi hostal. De fet, la piscina del Solfina és una de les més concorregudes sobretot els caps de setmana.

En parla Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

La piscina del SolFina

Tot i així, González ja avança que cal acabar de tancar l’acord i concretar en què es materialitzarà, precisament perquè es tracta d’un establiment que també obre al seu públic les instal·lacions de la piscina.

Tot i aquest anunci, l’Ajuntament de Palafolls no descarta altres opcions i continua treballant per oferir altres alternatives als usuaris de la piscina municipal de Palafolls, que podrien passar per facilitar transport a la platja, com ja es va apuntar durant el ple de dijous.

Amb el conveni amb l’Hostal Solfina, el consistori palafollenc garanteix el servei de piscina sobretot pel casal d’estiu i els joves, durant la setmana, i faltarà encara lligar com quedarà el servei durant els caps de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics