El Casal d’Estiu celebra demà la primera reunió informativa

Foto: Casal d'Estiu de Palafolls - https://casalestiupalafolls2020.blogspot.com/
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal d’Estiu de Palafolls ja ha engegat els preparatius per l’edició d’enguany, que vindrà altra vegada marcada per la pandèmia de la Covid-19.

Dins del calendari de preparatius de l’activitat, aquest dimarts s’ha organitzat la primera de les reunions informatives per a famílies amb fills i filles interessades en inscriure’s al casal. La trobada servirà per explicar el funcionament de l’activitat i també per donar a conèixer el centre d’interès al voltant del qual girarà la iniciativa.

El Casal d’Estiu de Palafolls anirà adreçat a infants d’entre 3 i 12 anys, i enguany tornarà a estar gestionat per la mateixa empresa que ja va coordinar-lo el passat 2020.

Susanna Pla, regidora d’Educació, valora molt positivament com va funcionar l’activitat l’any passat per part de tots els agents implicats, havent de fer front per primera vegada a les restriccions anti-Covid i al nou escenari que ha imposat la pandèmia.

La reunió d’aquest dimarts al Casal s’ha convocat en dos torns, un primer a les 5 de la tarda i el segon tres quarts d’hora més tard. Aquesta mesura s’ha adoptat com a prevenció de contagis de Covid-19, igualment com ho és la inscripció prèvia que, obligatòriament, han d’efectuar les famílies per assistir demà al Teatre, recinte on es farà la reunió.

En aquest sentit, Pla afirma que tot plegat els permetrà garantir una traçabilitat en cas de detectar-se positius de coronavirus, de la mateixa manera que s’ha fet durant la celebració d’actes culturals al municipi.

La previsió inicial de l’Ajuntament de Palafolls és que el casal torni a acollir un màxim de 160 infants, i els preus de l’activitat es mantindran, en principi, invariables respecte l’any passat.

Les preinscripcions al Casal d’Estiu de Palafolls s’obriran el proper dilluns 3 de maig i s’hi mantindran dues setmanes, fins el dia 17.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics