URGENT

Represa d’activitats al Forroll, Can Florenci i al local d’entitats

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament permet la tornada d’activitats

A partir d’avui dilluns l’Ajuntament de Palafolls ha decretat la represa d’activitats a 3 equipaments municipals que des de fa mesos tenien restringides les activitats a fer per culpa de la pandèmia. Es tracta del Forroll, Can Florenci i el local d’entitats.

Fins ara hi havia activitats, com la de l’esplai, que el govern català sí permetia fer, però d’altres que estaven prohibides arran de l’aplicació de les mesures anticovid. Ara, amb les noves condicions del Procicat, el consistori flexibilitza i per permet la represa d’activitats en aquests centres. Ho explica Mari Parra, tècnica d’entitats de Palafolls

Ara les entitats que tenen autorització per fer activitats en aquests equipaments municipals poden reprendre-les. En el cas del Forroll poden tornar les classes de capoeira i de sevillanes, al local d’entitats s’hi fa teatre i reunions de diferents entitats i  Can Florenci és la seu del casal de la dona de Palafolls. Entitats i activitats que a partir d’avui poden tornar a usar els equipaments municipals.

De tota manera les entitats encara poden necessitar alguns dies per poder reorganitzar-se i tornar a l’activitat. Una activitat que haurà de mantenir mesures anticovid, com grups màxim de 6 participants, ús de mascareta o gel hidroalcohòlic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics