URGENT

El PSC del Maresme demana que el CAP de Malgrat tingui servei 24h

Compartiu aquesta història

Tot just fa uns dies us informàvem que ha sortit a licitació les obres d’ampliació del CAP de Salut de Malgrat de Mar, uns treballs que preveuen construir un primer pis sobre la planta actual del centre de salut.

El grup del PSC al Parlament de Catalunya ha presentat diferents propostes de resolució, entre elles una referent a necessitats sanitàries a la nostra comarca. En aquest sentit, els socialistes demanen que es facin ja les obres d’ampliació del CAP malgratenc i que aquest centre recuperi l’atenció 24h. 

Fa uns anys, amb les retallades, el CAP de salut malgratenc va perdre aquesta atenció d’urgències a la nit, i actualment el centre només obre a la nit durant l’estiu, per l’increment de visitants de la zona. 

En el terreny de la mobilitat, els socialistes demanen publicar els estudis encarregats pel Departament de Territori i Sostenibilitat relatius a la distribució de la mobilitat al Maresme un cop s’alliberin els peatges de la C-32.

El PSC demana que es presentin  els estudis als alcaldes de la comarca i als representants del Consell Comarcal del Maresme, així com insta a acordar amb el territori les actuacions que s’hagin de fer per no crear problemes de mobilitat a la comarca un cop desapareguin els peatges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics