URGENT

Es busca empresa de menjador pel Respir, el casal d’estiu i la llar d’infants

Compartiu aquesta història

El consistori ha tret a licitació un contracte per trobar una empresa de catering que s’encarregui dels menjadors dels diferents serveis municipals.

En aquest sentit es preveu que una mateixa empresa s’encarregui de la cuina del servei de Respir, de la llar d’Infants municipal i dels dos mesos de Casal d’estiu, en el cas que hi ha prou demanda per poder tirar-lo endavant.

Segons Anna Rovira, tècnica d’ensenyament, la voluntat és adaptar els serveis de menjadors a les noves exigències.

Entre aquestes exigències hi ha els productes de proximitat i de temporada així com l’adaptació nutricional a cada un dels perfils d’usuaris dels menjadors, ja que no són les mateixes necessitats les del menú de la gent gran que el dels infants.

El contracte integrarà la preparació, els transport dels àpats i el seu lliurament als diferents serveis.

La licitació també preveu que cada menú estarà compost per l’àpat triturat, quan correspongui per edat, o bé, un primer plat, un segon plat (carn, peix o ou) amb acompanyament, postres i aigua envasada. 

El consistori valora el contracte en 45.000€ a l’any i, en un principi la licitació és per a dos anys.

Segons els càlculs del consistori es preveuen uns 300 menús mensuals a la llar d’infants, uns 240 al Respir i uns 600 de mitjana  cada mes al casal d’estiu.

Les empreses interessades poden presentar ofertes fins el 10 de maig, i el servei podria entrar en funcionament ja aquest mateix estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics