Blanes calcula que 600 persones es podran beneficiar de les subvencions pel pagament del lloguer d’enguany

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Des d’aquest dimarts i fins el proper 4 de maig està oberta la convocatòria de la subvenció pel pagament del lloguer per l’any 2021, una línia d’ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya tenen per objectiu facilitar la permanència de les famílies en risc d’exclusió social que estiguin en règim de lloguer.

En el cas de Blanes, l’any passat es van acollir a aquests ajuts més de mig miler de persones, i enguany el consistori calcula que la xifra pot augmentar fins a superar els 600 blanencs i blanenques.

L’Ajuntament de Blanes recorda que d’aquestes subvencions se’n poden beneficiar les persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer vigent, tenir residència legal a Catalunya i estar empadronat al municipi.

En el cas d’aquesta ciutat veïna, igualment com a la resta de la demarcació de Girona, el preu del lloguer màxim establert és de 550 euros, augmentant fins a 900 en el cas de famílies nombroses, o quan hi hagi un membre de la unitat de convivència amb discapacitat reconeguda amb barems de mobilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics