L’Ajuntament insisteix a Movistar perquè acabi de cobrir el desplegament de la fibra òptica

Foto: Bruno / Germany - Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La implementació de la fibra òptica continua present a l’agenda de l’Ajuntament de Palafolls, i és que encara no és una realitat de forma generalitzada a les urbanitzacions del municipi.

Després dels passos infructuosos amb una empresa que, inicialment, havia apostat per desplegar la nova connectivitat a les urbanitzacions de Palafolls, ara l’Ajuntament vol intentar que la companyia Movistar completi el desplegament iniciat.

Segons explica l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, l’empresa de telecomunicacions ha començat a estendre la xarxa de fibra des de la part central de la urbanització de Ciutat Jardí, un àmbit que ara ja està cobert.

Un cop el desplegament d’aquest àmbit ja està enllestit, el consistori palafollenc vol que ara Movistar continuï desplegant la fibra òptica també a la resta de zones de Ciutat Jardí.

L’Ajuntament vol insistir a la companyia perquè acabi d’estendre la xarxa als altres dos extrems de la urbanització, ja que, segons afirma Alemany, el fet que Movistar ja hagi iniciat la implementació fa difícil que altres empreses apostin per cobrir les zones que queden pendents.

El passat mes de març, la companyia que inicialment havia de fer el desplegament de la fibra a les urbanitzacions de Palafolls va decidir renunciar al projecte, argumentant que el consistori palafollenc havia trigat molt a donar els permisos necessaris, permetent a Movistar començar a desplegar la fibra en alguns carrers de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics