Dilluns es reprenen les classes de gimnàs per a la gent gran

Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de mesos aturades, aquesta propera setmana tornaran aquestes sessions d’activitat física dissenyada expressament per a persones grans.

Es tracta de sessions d’una hora aproximadament on, gràcies a la planificació i supervisió d’un professional, es desenvolupen diferents exercicis específics per millorar la condició física de la gent gran del nostre poble.

A banda dels beneficis que l’activitat física adaptada dona a la qualitat de vida de les persones grans, també és molt positiva la possibilitat de trobada i interacció entre els participants. Ho destaca Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls.

Al setembre va començar el nou curs de les classes de gimnàs de la gent gran i ho va fer  amb diferents mesures anticovid. D’entrada les activitats es van traslladar a zones exteriors; a la zona esportiva de la Figuerassa a Sant Lluís i a la Glorieta del Doctor Turné al centre, però també es va desdoblar el grup del centre, creant un total de 3 grups; 1 a Sant Lluís ui dos al centre.

Amb el desdoblament també es va introduir canvis en les hores dels diferents grups. Així les sessions es van passar a fer els dos dies habituals; dilluns i dimecres, a Sant Lluís començant  l’activitat a 2/4 de 9 del matí, mentre que els grups de Palafolls centre, comencen a quarts de 10, el primer, i a quarts d’11, el segon.

Unes setmanes després de l’inici del curs, però, les mesures anticovid van obligar a aturar aquesta activitat que es reprèn aquest proper dilluns i ho faran mantenint dies, horaris i grups previs a l’aturada de la tardor passada.

El que varia respecte l’any passat és l’emplaçament de les activitats de gimnàs al centre que es desplacen a la pista exterior del Palauet.

A l’activitat, que és gratuïta, hi participen una 30a de persones. Qui vulgui apuntar-se cal que es comuniqui amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament a través del telèfon del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics