URGENT

El PSC defensa que la piscina es pot obrir

Compartiu aquesta història

En declaracions a Ràdio Palafolls la portaveu dels socialistes a l’Ajuntament, Dolors Agüera, assegura que no hi ha cap raó tècnica que impedeixi obrir la piscina aquest estiu.

Afirma que tot i haver-se fet tasques anuals de millora i manteniment, la piscina té 30 anys i que com tota instal·lació antiga necessita inversions. Tot i això assegura que aquestes inversions podrien esperar un cop acabada la temporada estival.

Sobre els números vermells de la piscina, Agüera explica que l’Ajuntament no és una empresa i que tots els serveis públics són deficitaris. De tota manera creu que quan es governa s’ha de valorar i de prioritzar i lamenta que no s’hagi apretat el cinturó algunes àrees de l’Ajuntament per permetre l’obertura de la instal·lació.

Per tot plegat, Agüera demana a l’actual govern que no carregui les culpes a d’altres partits per la seva decisió.

Agüera ha lamentat que es criminalitzi la protesta que reivindica la reobertura de la piscina. Assegura que el PSC no és un grup organitzat, i demana respecte per a tota aquella gent que s’està mobilitzant aquests dies demanant la reobertura de la piscina.

La portaveu del PSC, assegura que ells sí mantindrien oberta la piscina, assumint el dèficit i fent el manteniment fora de la temporada estival, i recorda que quan van marxar del govern van deixar un ajuntament sanejat econòmicament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics