URGENT

Green Pala comença el seu projecte de recuperació del Molí d’en Puigvert amb una recollida de residus

Compartiu aquesta història

Les Green Pala, un grup de joves de Palafolls nascut amb la intenció de lluitar per l’entorn natural del municipi, va presentar-se fa unes setmanes a la convocatòria d’uns premis de la Fundació Catalana de l’Esplai. El certamen va acabar premiant a les joves palafollenques pel seu projecte, que té per objectiu la recuperació del Molí d’en Puigvert, i que ara comença a agafar forma.

El proper dissabte 9 de maig, en col·laboració amb el Local Jove Can Batlle i l’Ajuntament de Palafolls, les Green Pala han impulsat una recollida de deixalles a l’entorn del Molí d’en Puigvert.

Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Palafolls, ha explicat que la recollida es basarà en retirar de l’espai tot tipus deixalles que es trobin en aquest indret natural del nostre poble.

La recollida es durà a terme en diferents franges horàries al llarg de la jornada del dissabte 9 de maig, i caldrà fer-ho a partir de grups bombolla.

De fet, per tal de participar-hi és imprescindible una inscripció prèvia, que es pot efectuar omplint el formulari que trobareu a l’enllaç al final d’aquesta notícia.

Després d’aquesta neteja prevista per d’aquí a poc més d’una setmana, les Green Pala continuaran impulsant el projecte de recuperació del Molí d’en Puigvert a través d’altres accions. La següent en el calendari serà la realització d’un camp de treball de diversos dies, que comptarà amb més accions a la zona, i que es preveu dur a terme de cara a l’estiu.

Inscriviu-vos aquí per participar a la recollida de residus organitzada per les Green Pala al Molí d’en Puigvert: Recollida de residus al Molí d’en Puigvert

Foto de portada: Alberto-g-rovi – Wikipedia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics