URGENT

L’Ajuntament demana 10 dies per presentar alternatives a la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Divendres a la tarda representants de 4 associacions de veïns del nostre municipi; la del centre, Sta Maria, Ciutat Jardí i Sant Lluís, es van reunir amb l’equip de govern municipal per tal de saber de primera mà la problemàtica de la piscina municipal i les alternatives que estudia el consistori.

L’Ajuntament va explicar detalladament  al representants veïnals els motius que han dut a prendre la determinació de no obrir la piscina aquest estiu.

Segons afirmen els representants de les associacions de veïns són bàsicament motius econòmics, pel que es van plantejar algunes solucions com ara obrir menys dies. Propostes que el govern va desestimar al·legant la necessitat també de les actuacions de manteniment.

Joan Ramírez, president de l’Associació de veïns del centre explica que l’alcalde ha demanat 10 dies per poder presentar les alternatives possibles a la piscina. Ramírez, però assegura que el que vol la gent és que obri la piscina i no pas alternatives.

En el mateix sentit s’expressa Irene Lòpez, presidenta de l’Associació de veïns de Sant Lluís, que no creu que la piscina del Solfina sigui una alternativa real a la piscina municipal.

Per la seva banda l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, ha explicat que la reunió es va produir en un to positiu i constructiu i que va servir per exposar el que suposaria reobrir la piscina en les condicions actuals. En aquest sentit, explica que les filtracions d’aigua i el mal estat del vas i dels circuits signifiquen que es perdi durant l’estiu l’equivalent a 5 piscines d’aigua.

Alemany va admetre errors en la comunicació de la no obertura enguany de la piscina i demana aquests 10 dies per poder explicar les alternatives.

Aquest passat diumenge estava convocada una manifestació davant la porta de l’Ajuntament que ha quedat desconvocada a l’espera de saber les propostes del consistori.

Des de la setmana passada està en marxa una recollida de signatures en línia per demanar que s’obri la piscina. Una recollida que ja suma 500 signatures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics