L’Ajuntament repensa l’Skate Park i hi posarà una guingueta a l’estiu

Estat actual de l'Skate, que ara es revitalitzarà. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’espai conegut com l’Skate Park està tancat al públic des de fa uns mesos arran de les mesures anti-Covid, però la intenció de l’Ajuntament de Palafolls és repensar-lo i dotar-lo de noves infraestructures que permetin dinamitzar l’espai, especialment pels joves.

En aquest sentit, el consistori ha previst la instal·lació d’una guingueta o petit bar que ofereixi servei els caps de setmana de juny i diàriament durant els mesos de juliol i agost.

De fet, ara l’ajuntament està buscant qui vulgui portar aquesta guingueta. Els interessats poden presentar ofertes fins la setmana que ve al consistori. Aquest bar podrà tenir servei de terrassa i el concessionari haurà de comprometre’s a realitzar determinades tasques de consergeria, neteja i manteniment de l’Skate Park.

Estat actual de l’Skate, que ara es revitalitzarà. RP

A més, l’Ajuntament està estudiant des de fa temps la incorporació de nous elements lúdics que ajudin a potenciar aquest espai; un objectiu al qual la guingueta pot ajudar ja aquest mateix estiu. De fet, segons fonts properes a l’Ajuntament, la previsió és poder revitalitzar l’Skate Park de cara a les properes setmanes.

Aquesta revitalització es farà en els terrenys de titularitat municipal, i arribarà un any després que el consistori eliminés una pista esportiva que es trobava en terrenys d’un particular i que costava 11.000€ anuals de lloguer. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics