Palafolls ja prepara les festes dels barris i urbanitzacions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sempre pendents de les recomanacions i limitacions que pugui marcar el Procicat en la lluita contra la Covid-19, l’Ajuntament de Palafolls ja treballa en la programació cultural d’aquest estiu.

La programació, com ja va succeir l’any passat, es basarà en activitats als caps de setmana i a l’entorn de les festes veïnals o patronals dels barris i urbanitzacions de Palafolls. Tot just ara es comença el treball de situar dates i estudiar les possibles activitats juntament amb les entitats veïnals. 

Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que la intenció és fer una proposta en base a les dates en què, tradicionalment, s’ha celebrat les festivitats als barris i urbanitzacions.

La programació d’aquestes festes per barris anirà lligada, segons explica Pla, amb les activitats que ja s’estan preparant des de l’àrea de Cultura, i que arrencaran amb un cap de setmana per donar la benvinguda a l’estiu; un acte del qual la regidora encara no n’ha avançat detalls, però que encetarà aquesta programació que culminarà al setembre, amb la celebració de la Festa Major de Palafolls.

La programació que prepara l’Ajuntament, però, continuarà supeditada a les restriccions del Procicat, per la qual cosa ara per ara no es planteja poder oferir àpats al llarg dels espectacles.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics