El Palauet acull demà una jornada valorativa de patinatge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

El pavelló palafollenc tindrà al patinatge com a protagonista aquest diumenge, amb el que serà una jornada valorativa. Es tracta de proves que faran les patinadores del Club Patí Palafolls i també altres clubs del territori i en què rebran la valoració de membres de la Federació Catalana de Patinatge.

Segons ha explicat a aquesta emissora Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, aquesta és la fórmula que ha trobat la federació per tal de poder valorar el nivell de les patinadores, en un moment com l’actual en què ha calgut replantejar el model de proves.

En aquest moment, segons explica Massot, en comptes de fer els exàmens habituals es duen a terme aquest tipus de jornades, en què s’avaulen les habilitats tècniques i les coreografies, i serveixen per encaminar les millores de les patinadores i, en alguns casos, passar de nivell.

En aquest sentit, Massot afirma que les actuals proves valoratives van més enllà de l’avaluació que feien els anteriors exàmens, en què simplement s’aprovava o se suspenia.

Les proves es duran a terme al llarg de tot aquest diumenge al Palauet, al matí amb l’avaluació dels grups de patinadores de menys edat i a la tarda les més grans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics