El procés participatiu impulsat pel consistori arrencarà a finals de mes a Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada us explicàvem la intenció del consistori  d’emprendre el seu primer procés participatiu de barris entre la ciutadania, després que l’any passat la pandèmia obligués a ajornar els pressupostos participatius previstos.

Ara l’Ajuntament ha apostat per consultar a barris i urbanitzacions quines actuacions cal fer, prioritzar-les i, si hi ha pressupost suficient, poder-les anar fent.

Un procés de consulta que s’anir`pa fent progressivament a diferents barris i urbanitzacions i que començarà el proper 26 de maig al barri de Sant Lluís, dia i lloc en què es durà a terme la primera de les consultes.

Sònia González, regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls, explica que les mesures anti-Covid actuals permeten apostar pel format presencial d’aquest espai de debat, que serà dinamitzat per dues persones externes, les quals recolliran les propostes dels veïns i veïnes del barri.

El consistori ja va avançar que la intenció és anar estenent el procés participatiu arreu dels barris i urbanitzacions palafollenques al llarg d’aquest any, sense descartar continuar l’any vinent si és necessari.

De cara a la trobada del proper 26 de maig, el consistori farà arribar una carta a tots els veïns i veïnes del barri de Sant Lluís per convocar-los a la consulta, a la qual podran inscriure’s de forma prèvia.

Amb la consulta de finals de mes a Sant Lluís i amb l’empresa ja escollida, el consistori palafollenc podrà iniciar finalment el procés participatiu de barris, tot i que no descarta properament emprendre els pressupostos participatius que la pandèmia va obligar a suspendre l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics