L’Ajuntament de Palafolls estrenarà en breu el projecte d’aula mentor

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un nou servei que busca la continuïtat formativa per a tothom, però sobretot als majors d’edat que no tenen cap carrera ni formació mitjana o superior, per tal de capacitar-los en diferents matèries.

El servei vol donar formació i competències a les persones adultes a través de formació professional no reglada, la titulació de la qual l’expedeix el Ministeri d’Educació.

La voluntat de les àrees d’Ocupació i Educació del consistori és donar servei als usuaris per millorar les seves competències, i es traduirà en una aula física al municipi des d’on es durà a terme la formació i l’assessorament.

En parlen Anna Rovira i Mari Parra, tècniques d’Educació i d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Palafolls comptarà amb aquest punt de suport a l’hora de fer els tràmits i també les formacions. Els cursos de l’aula mentor van adreçats a persones majors d’edat i que vulguin continuar formant-se, i que no necessàriament es trobin a l’atur.

L’oferta formativa inclourà àmbits com les noves tecnologies, el sector rural i mediambiental o administració, entre altres.

Un cop l’Ajuntament de Palafolls ha obtingut la subvenció per poder arrencar el projecte de l’aula mentor, ara el consistori haurà de capacitar el personal tècnic perquè pugui donar el servei i gestionar les peticions de les persones interessades, alhora que s’impulsarà una campanya de comunicació sobre el projecte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics