Palafolls en Comú indignat perquè un empleat municipal els confon amb una empresa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació morada ha emès un comunicat on vol mostrar el seu malestar, la seva indignació i la seva incredulitat després que un treballador de l’Ajuntament confongués la formació política amb una empresa en el decurs d’una atenció telefònica amb un representant del partit.

Sempre segons el comunicat, aquest representant en nom de Clara Hidalga, regidora portaveu dels comuns, va efectuar una trucada al consistori per demanar informació entorn a unes instàncies i quan es va identificar com a responsable de Palafolls en Comú, l’empleat va confondre el partit amb una empresa.

El comunicat de Palafolls en Comú

Els comuns carreguen contra el treballador ja que consideren que qui treballa a primera línia de contacte amb la ciutadania hauria de conèixer els partits polítics i els representants.

Per tot plegat,  parlen de “negligència increïble”, però deriven aquesta negligència cap a una possible manca de formació dels treballadors municipals, a qui recorden que la formació és un dret i una obligació de l’administració en la que exerceixen  com a treballadors públics.

Els comuns acaben el seu comunicat públic a les xarxes socials recordant que els sous dels treballadors públics surten de la ciutadania i que se’ls és exigible “un coneixement previ”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics