AGBAR nega cap canvi de tarifa de l’aigua a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En els últims dies s’han incrementat les queixes a través de les xarxes socials de palafollencs que han vist un augment significatiu de les seves darreres factures de l’aigua.

Això ha disparat les especulacions sobre perquè ha augmentat el rebut del servei de l’aigua al nostre municipi. Per exemple alguns usuaris acusen l’empresa responsable del subministrament d’augmentar tarifes aprofitant el canvi d’empresa de Sorea a Agbar de principis d’any. En aquest sentit Inma Bermúdez, responsable de l’atenció als clients d’Agbar, nega cap augment de tarifes amb el canvi i de fet assegura que les tarifes de l’aigua es mantenen igual al nostre municipi des de finals del 2019.

Sobre els increments de les factures de l’aigua, Bermúdez explica que es poden deure a un augment del consum habitual, ja que el cost del consum no és proporcional, sinò que es penalitza a qui més consumeix a partir del segon tram d’aigua. La responsable de l’atenció als clients d’Agbar, però, recorda que si es compara amb les factures de l’any passat es pot detectar un augment del rebut, ja que l’any passat es va bonificar temporalment la meitat del cànon de l’aigua, un impost que recapta la Generalitat i que va fer reduir les factures durant uns mesos.

Es tracta però d’un tribut que no depén d’Agbar.

Igualment des de l’empresa responsable del servei estan oberts a atendre qualsevol consulta sobre la facturació. Es pot fer a l’oficina de Pineda, que atén presencialment, o a través dels canals telemàtics de l’empresa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics