URGENT

Preus més baixos a Marineland com alternativa a la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Caldrà acreditar l’empadronament

L’Ajuntament de Palafolls i el parc aquàtic han arribat a un acord pel qual els empadronats al municipi tindran avantatges econòmics per anar a gaudir de les instal·lacions.

S’ha creat un abonament de temporada només pels palafollencs, i que per un cost de 120€ pels majors de 1 0 anys, es podrà entrar qualsevol dia d’estiu entre l’1 de juliol i mitjans de setembre.

Un abonament que es rebaixa de preu segons l’edat. Així, els infants de 3 i 4 anys pagaran 40€ per tot l’estiu, mentre que els que tinguin entre 5 i 10, pagaran 80€.

Preus pels palafollencs. RP

Qui no vulgui un abonament de temporada, pot adquirir una entrada senzilla al parc; una entrada que també baixa de preu pels palafollencs. Així presentant un volant d’empadronament, es podrà accedir a Marineland per només 15€, la meitat del cost habitual d’una entrada senzilla. Una opció que, a més, té altres avantatges, ja que si abans de sortir del parc el primer dia es reserva entrada per una altra jornada, aquesta només costarà 8€, i així fins a finals d’estiu.

A més, el pacte amb Marineland també permetrà aparcar gratuïtament al parc aquàtic i delfinari del nostre municipi, presentant el volant d’empadronament.

Aquest acord, a més, no té cap cost per les arques municipals, ja que les rebaixes les assumeix íntegrament l’empresa Aspro Ocio, responsable del parc aquàtic.

N’ha parlat, en una entrevista a l’Informatiu Migdia, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany,

Amb aquest pacte l’Ajuntament de Palafolls oferirà una alternativa a la no reobertura de la piscina municipal aquest estiu, a la vegada que es considera que el parc pot compensar la previsible davallada de visitants i d’ingressos d’aquest estiu.

Aquesta oferta econòmica amb Marineland fa aparcar la proposta que l’Ajuntament anunciava fa dues setmanes amb el restaurant Solfina; una opció que es complicava per diferents raons, entre elles la impossibilitat jurídica de fer un conveni amb l’hostal. Alemany afirma que l’opció del Marineland és millor.

Tot i aquest anunci, l’Ajuntament està treballant per oferir altres alternatives lúdiques adreçades a joves i infants del nostre municipi que es faran públiques properament, alhora que sembla que se’n desestimen d’altres, com la millora del transport públic o convenis amb altres piscines municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics