Rebuig i aprovació veïnal davant l’alternativa del Marineland

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop el consistori va anunciar ahir l’acord amb el parc aquàtic Marineland perquè sigui l’alternativa davant la no reobertura de la piscina municipal aquest estiu, les xarxes socials van omplir-se de comentaris de rebuig a aquesta opció.

Les principals queixes van, d’una banda, referides a la quantitat que haurà de desembutxacar, per exemple, una unitat familiar de 4 membres per poder anar al parc aquàtic amb l’abonament de tot l’estiu, que en alguns casos podria arribar a gairebé 500 euros, ja que no s’ofereix la possibilitat d’un abonament familiar.

En un altre sentit, hi ha hagut queixes que lamenten que s’hagi arribat a un acord amb un delfinari, afirmant que és un espai que fomenta l’explotació animal.

Tot i així, també hi ha opinions de veïns amb qui ha pogut parlar aquesta emissora que no veuen amb mals ulls aquesta alternativa. Tots coincideixen en què la millor opció seria obrir la piscina municipal, però creuen que el parc aquàtic és una bona alternativa, bé sigui per la rebaixa del preu habitual, per la proximitat en alguns casos o bé perquè creuen que és una millor opció davant la que es plantejava amb l’hostal Solfina.

L’Ajuntament de Palafolls anunciava ahir dimecres un acord amb el parc aquàtic ubicat a Sant Lluís pel qual s’oferiran descomptes per utilitzar les instal·lacions aquest estiu a les persones empadronades a Palafolls.

A la vegada, el consistori va anunciar que l’opció de fer ús de la piscina de l’Hostal Solfina quedava de moment “aparcada”, així com queden més al marge també altres opcions com acords amb altres ajuntaments de la zona per la utilització de les seves piscines públiques o bé el reforç del transport públic cap a les platges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics