Remodelació del govern a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Gairebé a l’equador del mandat, el govern de Malgrat remodela el seu organigrama intern de funcionament. Ho fa creant una àrea de govern més, la 9a, dedicada a l’Ocupació, Formació i Empresa i que serà dirigida per l’actual regidora d’Inserció laboral Cinzia Valbonesi. Fins ara aquesta cartera estava dins l’àrea de Benestar Social.

Segons explicava l’alcalde de Mlagrat de Mar anit en sessió plenària, el canvi respon a la necessitat de donar compliment al PAM, Pla d’Actuació de Mandat i a necessitats organitzatives internes.

Aquesta crisi de govern provoca altres moviments organitzatius en el si del govern malgratenc. L’àrea de Benestar  perd habitatge, però s’hi afegeix la d’esports. De fet a partir d’arà l’àrea serà coordinada pel regdior d’esports Ludwig Hasko. L’últim canvi destacable és l’intercanvi de regidories entre Sergi Cardona i Isabel Ortiz. 

Cardona agafa la cartera de Recursos Humans que fins ara portava Ortiz, mentre que la regidora pren la cartera de Recursos infomàtics a Cardona.

El govern de Malgrat, amb 10 membres, s’estructura en una 20a de carteres agrupades en 9 grans àrees, com ara la de Cultura i Patrimoni, qualitat de vida, seguretat ciutadana o govern obert. Cada una d’aquestes àrees té un regidor al capdavant que coordina l’acció de les carteres i dels regidors adscrits.

Organigrama del govern de Malgrat. AjMalgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics