Palafolls encetarà l’estiu promocionant comerç i restauració amb diversos actes culturals

Doctor Prats. Foto: Blanca Uroz
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Hi haurà actuacions gratuïtes amb Gemma Humet, Doctor Prats i Miquel Abras

Encara s’estan ultimant els últims detalls, però ja sabem que Palafolls vol donar la benvinguda a l’estiu amb una gran festa que s’allargarà els dies 25, 26 i 27 de juny. Una festa que vol combinar actuacions musicals, amb campanyes de promoció i fires en favor del comerç i la restauració del nostre municipi molt afectat per la pandèmia.

Per donar la benvinguda a l’estiu s’ha previst tres nits de concerts musicals al parc de les esplanes. Hi actuaran Gemma Humet, el divendres, Doctor Prats, el dissabte i, diumenge, Miquel Abras.

Cartell previst de la festa. RP

Paral·lelament s’està treballant en la programació de diferents actes i activitats que ajudin a omplir els carrers de Palafolls. Per exemple, ja està confirmada la celebració d’una nova fira fora stock del Molí d’en Puigvert. Es tracta d’una fira que habitualment es fa al voltant del Molí, en la que es ven a preus molt rebaixats els excedents de roba de les botigues outlet que la Fundació té al centre de Palafolls.

Alhora es busca la implicació de l’Acep i dels negocis locals per dinamitzar aquests primers dies d’estiu i atreure encara més persones al nostre municipi. De fet aquesta setmana s’ha reunit l’Ajuntament amb els comerciants per buscar la seva implicació en aquesta festa de benvinguda amb música, activitats i promoció comercial.

La voluntat del consistori es posar en valor, d’una banda la qualitat cultural del nostre municipi i, d’altra banda, posar de rellevància l’important teixit comercial i de restauració de la nostra vila. Ho explica Ricard Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

El que ja està tancat és el cartell dels concerts de la Festa d’Estiu. Les actuacions d’Humet, Doctor Prats i Abras, seran gratuïtes, però amb necessitat de reservar plaça prèviament. Morales explica que es compliran totes les mesures de seguretat contra la covid.

S’espera que se sumin a la festa d’estiu altres activitats com ara food trucks que acabaran de completar el cartell definitiu d’aquesta benvinguda a l’estiu prevista pels dies 25, 26 i 27 de juny.

FOTO DE PORTADA: Blanca Uroz

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics