Les empreses ja poden demanar els ajuts municipals per la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si fa uns dies s’obria el termini per demanar els ajuts socials per a les famílies afectades econòmicament per la pandèmia, a partir d’avui divendres seran les empreses les que ja podran sol·licitar els ajuts econòmics promoguts per l’Ajuntament per pal·liar els efectes de la pandèmia a negocis del municipi. El consistori ha reservat 100.000 euros per aquesta línia d’ajudes a l’activitat econòmica local.

Podran demanar aquestes ajudes els negocis que van haver de tancar pel fet de no ser activitats essencials entre el 21 de juny de l’any passat i el dia d’avui, així com els que van poder continuar amb la seva activitat, per ser considerats essencials, però que van tenir pèrdues superiors al 40% respecte el mateix període de l’any anterior.

Ajuts a famílies i empreses 2021. RP

Segons les bases de la convocatòria, aquestes ajudes preveuen una subvenció única de 800 euros per cadascun dels sol·licitants que compleixin amb els requisits, per la qual cosa se’n podran arribar a beneficiar 125 negocis o autònoms diferents.

Ja l’any passat, el consistori va obrir una línia d’ajuts a empreses i autònoms locals colpejats per la Covid-19, però va tenir una escassa demanda. De fet, es va repartir només 27.000 dels més de 100.000 euros previstos. Van sol·licitar ajudes una cinquantena de negocis i 37 van ser aprovades.

Ara el consistori ha facilitat els requisits i la burocràcia per accedir a aquestes ajudes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics