Blanes escalfa motors per la temporada d’estiu, amb una progressiva reobertura del sector turístic

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La ciutat veïna de Blanes ha iniciat ja els preparatius de cara a la a aquest estiu, amb l’anivellament de la sorra de totes les platges, repartint-la i redistribuint-la perquè estigui en condicions.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, un cop hagin finalitzat aquestes tasques s’aniran instal·lant tots els elements de serveis. En total, el consistori calcula que hi haurà repartides 26 dutxes al llarg de tota la costa, algunes d’elles adaptades perquè les puguin utilitzar persones amb mobilitat reduïda.

En aquest sentit, es posaran passeres d’accés per arribar des de l’entrada de la platja fins a prop del mar, així com zones d’ombra, línies de vida, vestidors, lavabos adaptats i altres serveis. Entre altres, també s’incorporaran papereres de reciclatge, panells d’informació i la senyalització sobre les mesures anti-Covid.

Pel que fa a l’àmbit turístic, l’Ajuntament de Blanes ha informat que diferents hotels que encara no han aixecat la persiana ja han anunciat la seva obertura de cara als propers dies. En alguns casos, afirma l’ens local, es tracta d’hotels que ara fa un any no van obrir degut a la manca de reserves. D’altra banda, el consistori informa que la totalitat dels càmpings del municipi han obert les seves portes aquesta temporada, i la majoria preveuen estar en servei fins a l’octubre i en alguns casos també fins a finals d’any.

A la segona quinzena de juny es posarà en marxa el Servei de Salvament, Vigilància i Socorrisme a les platges de Blanes, i enguany també tornaran a operar els anomenats Agents Ciutadans, que vetllaran pel compliment de la normativa anti-Covid a les platges.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics