L’Amateur de futbol ensopega a Malgrat i el Sots-25 de bàsquet es retroba amb el triomf

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de Quarta Catalana del CD Palafolls s’enfrontava dissabte a l’Olímpic Malgrat fora de casa, i va acabar perdent 2 a 1 després que els locals marquessin els seus dos gols de forma consecutiva, als minuts 28 i 29.

Més tard, el minut 46, Lorenzo Hernández va aconseguir escurçar distàncies, però no va ser suficient per capgirar el resultat de derrota final, amb el qual els palafollencs se situen ara en 11a posició, amb 13 punts.

La mala fortuna també va acompanyar a l’equip Juvenil, que va caure 3 a 0 al camp del Sporting-Vidrerenca, així com l’Infantil de Segona Divisió, que perdia ahir també fora de casa, en aquest contra el Racing Blanenc i per 7 a 0.

En bàsquet, l’equip del Sots-25 va aconseguir finalment tornar a tastar la victòria. Ho va fer imposant-se a la pista del CB Quart per 50 a 58, després d’un partit disputat en què els palafollencs van saber mantenir el rival a ratlla i, finalment, van acabar guanyant.

D’altra banda, en pàgina de futbol sala, l’equip masculí de Primera Divisió del San Luis va obtenir un empat a 3 a casa contra el Porqueres, i ara se situa en segona posició de la lliga amb 14 punts.

Per la seva banda, el femení de Segona Divisió s’imposava ahir al migdia al Quart. Ho feia al Pavelló de la Figuerassa i per un resultat de 4 a 3 i amb gols de Bayod i Naranjo.

També va fer un bon paper l’Aleví de Divisió d’Honor, que guanyava 3 a 5 a la pista de l’Unión Santa Coloma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics