URGENT

Celebració del dia Internacional contra la discriminació per Orientació Sexual i Identitat de Gènere a Palafolls

Compartiu aquesta història

Palafolls participa avui en el dia Internacional contra l’homofòbia,  la Transfòbia i la Bifòbia i ho fa fent partícips als més petits en el respecte a la diversitat.

Així, la principal activitat prevista per avui és que els infants de cicle superior de les escoles de Palafolls pintin els dos bancs que hi ha a la zona escolar amb els colors de la bandera gay i trans, simbolitzant el respecte i la llibertat a la diversitat sexual. 

Banderes trans i gay al balcó de l’Ajuntament. RP

Una de les claus contra l’homofòbia, transfòbia i bifòbia és l’educació en els valors de la llibertat i respecte a gran diversitat sexual més enllà de la binària o heterosexual.

L’agent de la Policia Local de Palafolls Jaume Ulldemolins ha estat l’encarregat d’impartir una xerrada als alumnes palafollencs sobre la diversitat sexual, i explicava aquest matí quin és l’objectiu d’aquesta iniciativa.

Precisament, Ulldemolins insisteix en la necessitat d’explicar als infants de les escoles l’existència d’aquesta diversitat, així com la legislació entorn a la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI. 

D’altra banda, també el consistori preveu fer una campanya de conscienciació amb banderoles en diferents espais públics de Palafolls, entre ells al balcó de l’Ajuntament.

A més, s’ha lligat que la sessió d’avui de l’escola de Pares i Mares sigui sobre  la ‘Diversitat personal i Autoconeixement’.

Ja divendres es farà la presentació del llibre Diario de un Transbordo de Roberta R., que tracta sobre la seva experiència  entorn a la seva transició. Serà al teatre i amb entrada gratuïta.

La celebració d’aquest dia internacional té com a finalitat coordinar internacionalment l’organització d’activitats per incrementar la consciència sobre l’homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat. També pretén estimular l’interès de les autoritats i la població en garantir els drets LGTBI al món.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics