8 detinguts en un operatuiu contra els lladres multireincidents a la línia R1 del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos informen que el dispositiu, que es es va iniciar a finals d’abril i encara tindrà continuïtat les properes setmanes, ha permès la detenció de vuit persones pels delictes de robatoris violents, furts, així com ordres judicials pendents. Entre totes les persones detingudes acumulen 66 antecedents, i només un dels detinguts ja en té 20.

Segons el cos policial, l’objectiu de l’operatiu és augmentar la percepció de seguretat entre les persones usuàries i els treballadors del transport ferroviari, així com reduir actituds incíviques i delictives. En aquest sentit, puntualitzen els Mossos, es pretén “donar resposta immediata” davant de delictes que tinguin lloc al transport públic i lluitar contra la multi-reincidència, ja que la majoria dels fets delictius que es registren, afirmen els Mossos, estan protagonitzats per persones amb diversos antecedents judicials i policials.

El patrullatge es fa a l’interior dels trens, entre les estacions de Sant Adrià del Besòs i Malgrat de Mar, i es complementen amb un increment dels efectius de seguretat de RENFE en les estacions afectades.

Des de l’inici d’aquest dispositiu, a finals d’abril, s’han realitzat vuit detencions, tres per requeriments i ordres judicials pendents i sis per robatoris violents i furts, així com s’han interposat 38 actes administratives, tant per infraccions relacionades amb la pandèmia com per la tinença d’armes blanques i substàncies estupefaents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics