Santa Susanna xifra en 700.000 euros l’impacte econòmic de l’europeu de Fitness celebrat al municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí de Santa Susanna va acollir aquest cap de setmana el congrés europeu de la International Federation Bodybuilding and Fitness 2021.

El certamen, que va acollir un total de 52 federacions de tota Europa, suposa l’inici de Campionat Europeu IFBB 2021, amb la presència de més de 1.300 atletes seleccionats per cada país participant.

Segons informa l’Ajuntament de Santa Susanna, la competició representa una injecció de recursos important per al sector comercial, de lleure i hoteler del municipi.

En aquest sentit, el consistori informa que l’europeu de Fitness ha generat a la localitat més de 6.000 pernoctacions als cinc hotels que han acollit atletes, membres de l’organització, acompanyants i seguidors. La xifra econòmica de tot plegat, segons l’ajuntament susannenc, s’enfila fins als 700 Mil euros, considerats com a impacte directe del certamen.

D’altra banda, afegeix el consistori, es considera com a impacte indirecte el fet de poder projectar i promocionar a tot el món el destí turístic Santa Susanna. Això s’aconsegueix, segons l’ajuntament, amb la retransmissió que l’organització del campionat fa per a tot el planeta, i que només a través de YouTube significa més de 6 Milions de visualitzacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics