Palafolls oferirà quatre campus esportius aquest estiu

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’acosten els mesos d’estiu i, amb ells, l’oferta lúdica esportiva preparada per les entitats locals pels més petits.

Segons informa l’Ajuntament de Palafolls, hi ha 4 entitats esportives que han sol·licitat espais per poder desenvolupar campus aquest estiu. Són els casos del Club Patí Palafolls, el Club Taekwondo JULS Palafolls, el Club de Futbol Sala San Luis i el Club Deportiu Palafolls.

El patinatge palafollenc té previst fer unes jornades intensives d’entrenament i tecnificació del 28 de juny al 30 de juliol. Es tracta d’una activitat dirigida a patinadors federats de qualsevol nivell i té un cost de 180€, tot i que es poden escollir també dates soltes a un preu de 75€ per setmana.

Anna Massot, presidenta del Club Patí Palafolls, afirma que enguany han volgut anar més enllà, buscant el suport de monitors especialitzats en diferents àrees.

Per la seva banda, el Club Taekwondo JULS té previst oferir una escola esportiva per a infants a partir de 8 anys que començarà l’última setmana de juny i que s’allargarà durant el juliol. Ho farà amb un preu de 40 euros cada setmana; una quantitat que es rebaixa a 30 euros a partir de la segona setmana.

Ho explica Júlia Martínez, responsable del club.

També el Club de Futbol Sala san Luis ha organitzat un nou campus de tecnificació per aquest estiu. En aquest cas, l’activitat s’oferirà del 28 de juny al 30 de juliol, i està dirigida a nois i noies de 4 a 14 anys i amb un preu de 50 euros setmanals.

Rafa Jiménez, responsable del Club de Futbol Sala San Luis, explica que serà la cinquena edició d’aquest campus, principalment de tecnificació i tècnica de futbol sala.

Durant les mateixes dates que el futbol sala organitza el seu campus, el Club Deportiu Palafolls organitza també un casal de futbol per a infants de 5 a 14 anys amb possibilitat de menjador. El preu de tot el mes per aquesta activitat és de 200 euros, incloses les sortides que es faran al llarg d’aquelles dies i el material pels infants, però es poden escollir setmanes soltes a un preu superior.

Rosendo Andrade, responsable del campus, explica que aquesta activitat de tecnificació vol servir per millorar les qualitats de cadascun dels infants participants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics